Art of Dining

Art of Dining is gelegen middenin het karakteristieke centrum van Dordrecht en leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen en congressen. Het sfeervolle restaurant middenin het Dordrechts museum is modern en warm ingericht.

Restaurant
Het sfeervolle restaurant middenin het Dordrechts museum is modern en warm ingericht. In het restaurant wordt een wisselende selectie kunstwerken uit de collectie van het museum tentoongesteld. De oude boogramen en togen aan weerszijden van het restaurant bieden direct toegang tot het museum en de serre. Het restaurant biedt plaats aan 90 personen. De serre met prachtig uitzicht op de museumtuin is geschikt voor nog een 30 personen.
Museumbezoek is niet verplicht; Art & Dining heeft een eigen entree aan de Museumstraat.

Vergaderen
Art & Dining is gelegen middenin het karakteristieke centrum van Dordrecht en leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen en congressen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een modern, zakelijke en akoestisch ingerichte ruimte, die van alle technologische snufjes is voorzien. Deze gelijkvloerse zaal heeft een geluidsdempend plafond, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomsten, presentaties en conferenties. Wenst u een bijeenkomst met een informeel tintje? Ook daar helpen wij u graag bij. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

https://art-dining.nl/

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen