B&B Bommelsteijn is gevestigd in een voormalig doktershuis aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De locatie biedt vele voordelen zoals ruime sfeervolle kamers, gratis parkeren voor de deur en in een kwartiertje lopen staat u hartje centrum.

De slaapkamers; in een zelfstandige vleugel van het huis elk voorzien van heerlijke bedden, privé sanitair, een zitgelegenheid, een flat screen-tv en snelle wifi.

De B&B keuken; waar ’s ochtends het ontbijt geserveerd wordt, doet tevens dienst als algemene ruimte waar u koffie en thee kunt maken of bijvoorbeeld s’ avonds een kaartje kunt leggen.

De B&B tuin; zonnig en groen, voorzien van diverse zitjes waar u kunt uitrusten en kan genieten van de voorbijtrekkende mensen en een overdekte fietsenstalling voorzien van stroom.

De B&B omgeving; Er is veel te beleven in Dordrecht. We hebben o.a. het prachtige natuurgebied De Biesbosch maar ook vele musea en prachtige (monumentale) panden. Het ontbreekt ook zeker niet aan tal van heerlijke restaurantjes voor lunch en diner.

Wij verzorgen ook rondleidingen door Dordrecht en omgeving. Dit kan wandelend, per fiets, auto of boot. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Prijzen Prijs vanaf € 45 per dag per persoon vanaf € 45.00 1-persoons kamer zonder privé sanitair vanaf € 45 2-persoons kamer met privé sanitair vanaf € 90 2-persoons kamer zonder privé sanitair vanaf € 80

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen