Daantje Food & Drink

Welkom op de website van Daantje food & drinks
Wij zijn het eerste en enige 100% plantaardige oftewel vegan restaurant in Dordrecht en daar zijn we trots op! Je kunt bij ons genieten van snelle, eenvoudige, deels biologische en/of lokale en uiteraard volledig plantaardige lekkernijen aan de Nieuwstraat 25.

We zijn open van woensdag tot en met zondag elke dag om 11.30u. Je kunt bij ons genieten van allerlei eigengemaakt gebak met lekkere koffie of thee van Simon Levelt. We hebben appeltaart, worteltaart, ‘brondies’ (vanillemuffins met pure chocolade….), bananenmuffins en verschillende glutenvrije rauwe taarten, die tevens geen toegevoegde suikers bevatten.

Daarnaast hebben we superlekkere eigengemaakte salades voor op brood of in een wrap (denk bijvoorbeeld aan ‘eier’salade) en Uiteraard hebben we goede gezonde maaltijdsalades. Dagje snack-trek? Dan kunnen we je ook heerlijke laten genieten van o.a. onze BB King burger, onze Hunk o’Love of de befaamde Dutch Weedburger. We hebben ook een no-sharma schotel, no fish & chips en een sateschotel. Zelfs een van de beste vegan versies van de Kapsalon kun je bij ons nuttigen…

We sluiten woensdag en zondag om 17u; op donderdag, vrijdag en zaterdag pas om 21u!! Dan kun je naast a la carte, ook ‘eten wat de pot schaft’; dit 3-gangenmenu wisselt elke week en is dus elke week een verrassing. Het diner wordt vers gemaakt en dat doen we in de keuken die zich op de eerste verdieping bevindt. Via een liftje komen de gerechten naar het restaurant.

We raden je aan om wel even te reserveren van tevoren.

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 21:00

Vrijdag

10:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 21:00

Zondag

12:00 - 17:00

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen