Gastronomisch restaurant gesitueerd in een prachtig historisch pand, aan de voet van de Grote Kerk: Ambachtelijk – eerlijk – subtiel – ontspannen – elegant.

Catering
Met de catering maken wij uitsluitend gebruik van dagverse producten en houden wij rekening met de producten van het seizoen. Wij bieden catering op maat, alles gaat in nauw overleg met de opdrachtgever. En natuurlijk kan dat ook op locatie.
Buffetten kunnen besteld worden vanaf 20 personen. Voor diners en recepties horen ook grotere groepen (20 – 200+ personen) tot de mogelijkheden. Met het cateren voor evenementen hebben wij ook ervaring (1800 personen)!

Restaurant
Sinds 1 oktober 2013 is ons restaurant gevestigd aan de Lange Geldersekade 8, aan de voet van de Grote Kerk. Het pand wordt ook wel het ‘Rotterdams Huis’ genoemd, omdat het tot 1969 in Rotterdam stond, aan de Schiekade. Daar was het een onderdeel van een opvanghuis voor weduwen en later onderdeel van een ziekenhuis. Het gebouw moest wijken voor nieuwbouw. Begin jaren zeventig werd de scheve toren van de Grote Kerk gestabiliseerd en door werkzaamheden en sloop van oude huizen ontstond er een gat, dat opgevuld is door het Rotterdams Huis. In de heropbouw zijn veel historische elementen teruggebracht. Door de vele ramen hebben we uitzicht op ons mooie Dordrecht. Zo kijken we uit op de Pottenkade en Voorstraathaven (met aanlegsteiger), de rivier en de Grote Kerk.

In het interieur zijn klassieke keuzes gemaakt, zoals kroonluchters en een spiegel boven de haard, maar daarvoor is altijd een voor moderne invulling gekozen. Zo zijn er 3D geprinte palmlampjes in de raamkozijnen, de ‘Big Bang’kroonluchter en de ronde spiegels ‘shades’ op de schouw. In de bibliotheek komt de grote liefde van Cees voor kookboeken tot zijn recht. Deze bibliotheek wordt veel gebruikt voor private dining. De keuken laat zich ook kenmerken door respect voor klassiekers, maar vaak ingevuld met verrassende keuzes qua ingrediënten of technieken.

Wij serveren in het restaurant een verrassingsmenu van (2 of 3 gangen lunch), 4, 5, 6 of 7 gangen, indien gewenst met een wijnarrangement.

Graag ontvangen wij u in ontvangen wij u in ons restaurant,

Maandag

18:00

Dinsdag

18:00

Woensdag

18:00

Donderdag

18:00

Vrijdag

18:00

Zaterdag

18:00

Zondag

18:00

Laden…

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen