Den Witte Haen

Den Witten Haen ligt in het complex Schefferstaete. Schefferstaete bestaat uit vier naast elkaar gelegen rijksmonumenten. De oudste dateert uit 1720 en kent een historie waaruit blijkt hoe Dordrecht zich economisch en maatschappelijk ontwikkeld heeft. Ooit was hier een brouwerij gevestigd, die een biersoort brouwde onder de naam Den Witten Haen.

Uw vergadering, bruiloft of partij bij ons!
Wij hebben de beschikking over drie prachtige zalen welke u kunt huren voor uw vergadering, training, bruiloft of partij.
Ook onze lunchroom is exclusief te reserveren, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Een heerlijk terras!
Zomers is het terras in onze rustige stadstuin geopend. Een oase van rust, midden in de binnenstad van Dordrecht. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de prachtige rode beuk die zich de oudste boom van Dordrecht mag noemen. Ook de kinderen kunnen heerlijk spelen en schommelen in de naastgelegen speeltuin.

De Pollepel
Onze leerlingen leren in leerkeuken ‘De Pollepel’ alles op het gebied van horeca. Het theorielokaal en de leerkeuken bevinden zich in hetzelfde pand als ‘Den Witten Haen’.
In de leerkeuken maken zij bijvoorbeeld brownies en koekjes voor onze high tea en onze overheerlijke appeltaarten.
In de lunchroom doen de leerling-medewerkers ervaring op om mogelijk door te stromen naar een reguliere werkplek.

Een bijzonder initiatief
Den Witten Haen is een veelzijdige ontmoetingsplaats voor iedereen, waar werk en plezier in harmonie samenkomen.

Stichting Philadelphia Zorg is initiatiefnemer van dit project waar onze speciale medewerkers worden begeleid door een ervaren en professioneel team. Het werken bij Den Witten Haen kan een opstap zijn naar betaald werk.

Maandag

-

Dinsdag

10:00 - 16:00

Woensdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

-

Van maandag t/m zaterdag is er, ook buiten onze reguliere openingstijden, voor vergaderingen, lezingen, feesten, partijen, en groepen groter dan 10 personen mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen