Partycentrum & Restaurant & Terras “Wantijpaviljoen” ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk in het “Wantijpark”. Het centrum van Dordrecht (de oudste stad van Holland) ligt op een steenworp afstand van restaurant “Wantijpaviljoen”. Ons bedrijf heeft de beschikking over drie zalen, en groot terras waar u uw bruiloft, huwelijk, receptie, vergadering, evenement kunt houden in de rustieke omgeving van het park,met gratis parkeerruimte is onze locatie gedurende 50 jaar uniek in de regio.Een gezellig diner, groot feest, brunch, high tea, buffet, vergadering houden of op ons terras een kopje koffie drinken is in ons bedrijf allemaal mogelijk.

Wat uw behoefte ook is, Partycentrum & Restaurant “Wantijpaviljoen” biedt u alle mogelijkheden om zowel onze locatie als op uw locatie, waarbij onze partyservice u van dienst kan zijn.
NIEUW: U kunt nu ook ons bedrijf als trouwlocatie gebruiken. Wij hebben voor al uw wensen de passende ruimte, professioneel personeel en een fantastisch partycateringafdeling die de avond voor U en uw gasten onvergetelijk maakt.

Laden…

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen