Restaurant Grand-Café Dordts Genoegen

Grand Café Dordts Genoegen is het oergezellig trefpunt in het hartje van Dordrecht. Elke dag geopend: voor uw eerste kopje koffie, de uitgebreide lunch, de borrel of uw diner. De dagverse keuken levert topkwaliteit, en dat proeft u! Op de eerste verdieping zijn een aantal vergader-en louncheruimtes gerealiseerd, waar het goed toeven is met uw vergadering, bedrijfsborrel, huwelijksfeest of besloten diner. En er is altijd wat te doen, zie onze activiteitenkalender. Want Dordts Genoegen: Daar Gebeurt Het! U bent van harte welkom.

Vergaderen
Vergader eens op een sfeervolle locatie in het hartje van Dordt! Dat kan in Grand Café Restaurant Dordts Genoegen. Pal in het historisch centrum kunt u terecht in onze sfeervolle “huiskamer” op de eerste verdieping. Met een grandioos uitzicht over het scheffersplein. En alle faciliteiten die u wenst.
U kunt natuurlijk ook ruimtes combineren. Aansluitend aan de “huiskamer” bevindt zich de genoeglijke louncheruimte, waar het goed toeven is voor en na een overheerlijke maaltijd… En voor of na uw meeting is het gezellig borrelen aan de afzonderlijke bar!

De inwendige verzorging stemmen we op maat met u af: Koffie en thee, frisdrank, de lunch, het diner, we vullen het graag samen met u in! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

En wilt u met uw groep of partners van uw meeting, eens iets anders doen? Dordts Genoegen werkt samen met een aantal evenementenorganisaties, die samen met u en ons een groepsarrangement kunnen samenstellen: Wie is de mol (in de stad of aan tafel?), De pelgrimscode: zoek de schat in Dordrecht, Gek op Holland: spelquiz of Op Jacht naar de macht: Maffiaspel in de stad. Anders dan anders, typisch Dordts!

Maandag

10:00 - 00:00

Dinsdag

10:00 - 00:00

Woensdag

10:00 - 00:00

Donderdag

10:00 - 00:00

Vrijdag

10:00 - 00:00

Zaterdag

10:00 - 00:00

Zondag

10:00 - 00:00

Prijzen driegangenmenu vanaf € 25.00 hoofdgerecht vanaf € 15.00

Recensie Verlaten

Prijs
Plaats
Personeel
Services
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen